Hjem - Lions København Østerbro

Med Lions mod misbrug - Tulipanaktivitet

Med lions mod misbrug

Lions ” Tulipanaktivitet 2024”

De danske Lionsklubber afholdt i lighed med de foregående år i ugen op til Påsken i marts - april en fælles aktivitet med titlen
” Med Lions – mod misbrug”

Kampen mod misbrug og de deraf følgende problemer i form af vold, kriminalitet, uarbejdsdygtighed og sygdom er fortsat af stor betydning.
Behovet for en indsats er ikke blevet mindre med årene.

Lions klubberne vil derfor fortsat yde en indsats for at forebygge misbrug gennem lokalt oplysende arbejde og gennem aktiviteter i samarbejde med f.eks. SSP-udvalget i kommunen og Politiet.
Oplysning koster imidlertid penge!

De kan hjælp os ved i Deres forretningsvindue eller i et lokale, hvor der kommer mange mennesker, at sætte en eller flere buketter tulipaner sammen med et skilt, der viser aktivitetens logo.

En buket med 10 tulipaner koster 100 kr.

En sådan buket kan fratrækkes som en dekoration / udstillingsmateriale.

Overskuddet fra aktiviteten går ubeskåret Til Lions forebyggende arbejde mod misbrug og mobning på lokalt plan. Desværre var overskuddet i år blevet til et underskud, men vi håber at gentage aktvieten til næste år, og da med et bedre resultat. Til gengæld fik Bispebjerghjemmet glæde af de tiloversblevne tulipanbuketter.

I år havde vi hjælp fra vores LEO klub, der trods få timer dog fik solgt en del buketter. Følgende forretninger/virksomheder købte:

>> Læs mere om Tulipan aktiviteten

Lions Kbh. ØSTERBRO & FREDERIKSBERG
Udvalget for “ Med Lions – mod misbrug”