Hjem - Lions København Østerbro

Historien om donationer

Seneste Donationer

Lions Østerbro har siden 2010 ydet støttet og doneret penge og ting til følgende projekter og foreninger.

LOKALT:
Børnehjertefonden - Hjerneskadeforeningen - Kvindekrisecentre - Støttecentre mod Incest - Dannerhuset - Natteravne - Lavukstock - Bispebjerghjemmet - Sankt Jakobs Kirke / Julehjælp / Børnekor - SSP / projekter -Københavns Skolepatruljer - Spejder - KB Støtteforening - Lions Rådhuskoncert for ældre & Handicappede medborgere.

NATIONALT:
YCE-Lejr / Ungdomslejre & Blindlejre - Misbrug - Safe and Live - Lions Kollegiet - Lions Pris - Børne Hospice.

INTERNATIONALT:
Lions Katastrofehjælp - s.s. Nepal Haiti m.m. - LCIF / Mæslinger Kampagne / Blindhed / Katastrofer m.m. ( Oversvømmelser, jordskælv m.m.)      SOS Børnebyerne - Masanga Hospital i Sierra Leone (siden 2005).
Doneret Naturalier m.m. (Hospitalsudstyr m.m. & tøj, tæpper m.m.)

Har Du / I forslag til projekter som vi evt kunne støtte i det lokale eller internationalt, så skriv til os på vores e-mail: oesterbro ved lions prik dk

Lions - We Serve - Vi hjælper